• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

 

Agenda

Maak je eigen Raket!Bij Creon gaan we raketten bouwen! Als je mee wilt doe hoef je alleen maar op Woensdag 25 April langs te komen met je eigen plastic fles, want meedoen is gratis! Voor groep 7 & 8.

Jongens caféOp dinsdag 8 mei houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

ESCAPE ROOM!Weet jij te ontsnappen uit de ESCAPE ROOM. Je hebt een uur om met je team eruit te komen doormiddel van raadsels en opdrachten te maken. Je moet je van tevoren opgeven en meedoen kost 2 euro! Dinsdag 15 mei 18.00 - 19.00 uur (VOL) Meidencafé gr 7 en 8 Dinsdag 15 mei...

MeidencaféOp dinsdag 15 mei houden we weer een meidenavond! De kosten zij €2. Dit geld sparen we op om zo in de zomer wat leuks te gaan doen met iedereen! Wat we gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt..

Cre-aut 9 t/m 16 jaar ESCAPE ROOMDeze Cre-Aut valt op een andere vrijdag van de maand zodat het in de week van de Escape Room valt. Jongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten d...

Bubbelvoetbal 12+Donderdag 10 mei gaan we achter bij Creon op het grasveld bubbelvoetballen! Je kan je als individu aanmelden of met een team van maximaal vijf personen. Het kost 2 euro p.p. Bij genoeg aanmelding gaan we in rondes tegen elkaar spelen en anders wordt het vrij spel!

Recycle KidzpartyHet thema van de Kidzparty van op Vrijdag 25 Mei is Recycle! De Kidzparty duurt van 18:30 tot 20:30 en de entree kost 1 Euro! Voor groep 7 & 8.

Bezoek aan de sport school!Heb jij altijd al willen weten hoe een sportschool er van binnenuit uitziet? Kom dan op Woensdag 30 mei naar Creon! Dan gaan we langs bij een sportschool in de buurt! Je moet je van te voeren alleen opgeven en meedoen is gratis! Voor groep 7 & 8. Meer info volgt nog!

Cre-aut 9 t/m 16 jaar AFSLUITERJongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen. Het vindt plaats op de eerste vrijdagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur.

Samenwerkingsspellen!Groep 7 & 8. Op Woensdag 6 juni gaan we op Creon allemaal spellen doen die in het thema staan van samenwerken! dus kom langs als je samen met je vrienden / vriendinnen een leuke middag wilt hebben! Meedoen is gratis!

MeidencaféOp dinsdag 12 juni houden we weer een meidenavond! De kosten zij €2. Dit geld sparen we op om zo in de zomer wat leuks te gaan doen met iedereen! Wat we gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt..

Jongens caféOp dinsdag 10 April houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Klimmen!Ben jij de beste klimmer uit Westervoort? of wil je het een keer uitproberen? Kom dan op Woensdag 27 Juni langs bij Creon! je moet je van tevoren opgeven en de activiteit kost 1 Euro Voor groep 7 & 8. Meer info volgt nog!

V.I.P KidzpartyDe Kidzparty van 29 Juni staat in het thema van V.I.P De Kidzparty duurt van 18:30 tot 20:30, de entree kost 1 Euro En de dresscode is V.I.P

Waterpret afsluiter!Voor groep 7 & 8. Met Creon gaan we op Woensdag 4 Juli deze periode afsluiten met veel Waterpret! Dus kom langs! Meedoen is gratis

Jongens caféOp dinsdag 10 juli houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 14 augustus houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 11 augustus houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 9 oktober houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 13 november houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 11 december houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!