• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Agenda

Agenda

Creon dicht, game toernooi verplaatst!Het game toernooi wordt verplaatst naar woendag 7 maart ivm het basketbaltoernooi dat 28 februari wordt gehouden. Creon is vandaag gesloten!

Cre-aut 9 t/m 16 jaar FILMAVONDJongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen. Het vindt plaats op de eerste vrijdagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur.

Game toernooiHeb jij altijd al willen bewijzen dat jij de beste gamer van Westervoort bent? Geef je dan op voor het Creon game toernooi op woensdag 7 maart! Meedoen is gratis! Groep 7 en 8. LET OP! Het game toernooi is verplaatst van 28 februari naar 7 maart. Meer info volgt!

Start 2 Stay fit Bootcamp!Ben jij sterk en stoer genoeg voor de "Start 2 Stay Fit" Bootcamp? Kom dan op Woensdag 14 Maart na Creon! Meer info volgt Groep 7 en 8 Meedoen is gratis!

Circus Kidzparty!Voor groep 7 en 8 Op Vrijdag 16 Maart hebben we weer een Kidzparty en het thema is deze maand CIRCUS! De kidzparty duurt van 18:30 tot 20:30 en de entree is 1 Euro!

Knutsel je RobotVoor groep 7 & 8. heb jij altijd al je eigen robot willen maken? kom dan op Woensdag 28 Maart naar Creon! Meedoen is gratis!

Cre-aut 9 t/m 16 jaar ARCHERY ATTACKJongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen. Het vindt plaats op de eerste vrijdagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur.

Bezoek aan een bedrijfOp Woensdag 11 April gaan we met Creon op bezoek bij een bedrijf uit westervoort! Meegaan is gratis! Voor groep 7 & 8. Meer info volgt.

Oranje KidzpartyVoor groep 7 & 8. Omdat het op 27 April koningsdag is staat de Kidzparty van 20 April in het teken van Oranje! De Kidzparty duurt van 18:30 tot 20:30 en de entree is 1 Euro. De dresscode is ORANJE!

Maak je eigen Raket!Bij Creon gaan we raketten bouwen! Als je mee wilt doe hoef je alleen maar op Woensdag 25 April langs te komen want meedoen is gratis! Voor groep 7 & 8.

ESCAPE ROOM!Weet jij te ontsnappen uit de ESCAPE ROOM. Je hebt een uur om met je team eruit te komen doormiddel van raadsels en opdrachten te maken. Je moet je van tevoren opgeven en meedoen kost 1 euro! Dinsdag 15 mei 18.00 - 19.00 uur Leeftijd:

Cre-aut 9 t/m 16 jaar ESCAPE ROOMDeze Cre-Aut valt op een andere vrijdag van de maand zodat het in de week van de Escape Room valt. Jongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten d...

Recycle KidzpartyHet thema van de Kidzparty van op Vrijdag 25 Mei is Recycle! De Kidzparty duurt van 18:30 tot 20:30 en de entree kost 1 Euro! Voor groep 7 & 8.

Bezoek aan de sport school!Heb jij altijd al willen weten hoe een sportschool er van binnenuit uitziet? Kom dan op Woensdag 30 mei naar Creon! Dan gaan we langs bij een sportschool in de buurt! Je moet je van te voeren alleen opgeven en meedoen is gratis! Voor groep 7 & 8. Meer info volgt nog!

Cre-aut 9 t/m 16 jaar AFSLUITERJongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen. Het vindt plaats op de eerste vrijdagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur.

Samenwerkingsspellen!Groep 7 & 8. Op Woensdag 6 juni gaan we op Creon allemaal spellen doen die in het thema staan van samenwerken! dus kom langs als je samen met je vrienden / vriendinnen een leuke middag wilt hebben! Meedoen is gratis!

Klimmen!Ben jij de beste klimmer uit Westervoort? of wil je het een keer uitproberen? Kom dan op Woensdag 27 Juni langs bij Creon! je moet je van tevoren opgeven en de activiteit kost 1 Euro Voor groep 7 & 8. Meer info volgt nog!

V.I.P KidzpartyDe Kidzparty van 29 Juni staat in het thema van V.I.P De Kidzparty duurt van 18:30 tot 20:30, de entree kost 1 Euro En de dresscode is V.I.P

Waterpret afsluiter!Voor groep 7 & 8. Met Creon gaan we op Woensdag 4 Juli deze periode afsluiten met veel Waterpret! Dus kom langs! Meedoen is gratis