• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Agenda

Agenda

Recycle KidzpartyOp deze ener laatste Kidzparty gaan we het groots en bijzonder aanpakken aangezien het een erg belangrijke thema is! We hebben voor groep 7 en 8 een win actie uitgezet en die gaat als volgt. Stap 1: Verzamel zoveel mogelijk plastic aankomende maand.

BootcampVandaag is er weer een bootcamp die wordt gegeven door Start 2 Stay Fit. Speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die even lekker ruig willen sporten op de zondagochtend. Mee doen is gratis en opgeven is niet nodig!

Bezoek aan de sport school!Heb jij altijd al willen weten hoe een sportschool er van binnenuit uitziet? Kom dan op Woensdag 30 mei naar Creon! Dan gaan we langs bij een sportschool in de buurt! Je moet je van te voeren alleen opgeven en meedoen is gratis! Voor groep 7 & 8. Meer info volgt nog!

Cre-aut 9 t/m 16 jaar AFSLUITERJongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen. Het vindt plaats op de eerste vrijdagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur.

Samenwerkingsspellen!Groep 7 & 8. Op Woensdag 6 juni gaan we op Creon allemaal spellen doen die in het thema staan van samenwerken! dus kom langs als je samen met je vrienden / vriendinnen een leuke middag wilt hebben! Meedoen is gratis!

Jongens caféOp dinsdag 12 Juni houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

MeidencaféOp dinsdag 19 juni houden we weer een meidenavond! De kosten zij €2. Dit geld sparen we op om zo in de zomer wat leuks te gaan doen met iedereen! Wat we gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt..

Klimmen!Ben jij de beste klimmer uit Westervoort? of wil je het een keer uitproberen? Kom dan op Woensdag 27 Juni langs bij Creon! je moet je van tevoren opgeven en de activiteit kost 1 Euro Voor groep 7 & 8. Meer info volgt nog!

V.I.P KidzpartyDe Kidzparty van 29 Juni staat in het thema van V.I.P De Kidzparty duurt van 18:30 tot 20:30, de entree kost 1 Euro En de dresscode is V.I.P

Waterpret afsluiter!Voor groep 7 & 8. Met Creon gaan we op Woensdag 4 Juli deze periode afsluiten met veel Waterpret! Dus kom langs! Meedoen is gratis

Jongens caféOp dinsdag 10 juli houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 14 augustus houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

KinderrommelmarktDe Stichting Promotie Westervoort organiseert in samenwerking met Creon de kinderrommelmarkt ter afsluiting van de kindervakantieweek. Op vrijdag 17 augustus 2018 is er op het Dorpsplein van 14:00 tot 18:00 uur de tijd om zoveel mogelijk spulletjes te (ver)kopen.

Jongens caféOp dinsdag 11 September houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 9 oktober houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 13 november houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!

Jongens caféOp dinsdag 11 december houden we weer een jongens café! voor de jongens van groep 7 & 8. Het kost € 2 om mee te doen. Dit geld wordt opgespaard om in de zomer iets leuk te doen met iedereen! Wat we deze keer gaan doen is nog niet bekend. Meer info volgt!