• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Agenda

Weerbaarheidstraining

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert een weerbaarheidstraining voor jongens en meiden uit groep 5 t/m 7 en 8 apart.

 

Het doel van de training is het vergroten van het zelfvertrouwen van meiden en jongens. De weerbaarheidstraining bestaat uit een combinatie van sociale vaardigheden, faalangst en Rots & Water. Dit vertaald zich tot leuke, dynamische lessen wat goed op de jongeren aansluit. Voor jongens en meiden uit groep 8 is de training ook gericht op de stap naar het voortgezet onderwijs.

 

De weerbaarheidstraining bestaat uit 8 lessen. Op dinsdagen van 16:00 tot 17:00 uur voor groep 5 t/m 7 (start 20 februari 2018) en op donderdagen van 16.00 tot 17.00 uur voor groep 8 (start 22 februari 2018).

De jongens en meiden krijgen bij elkaar de trainingen mits we genoeg aanmeldingen hebben om het gescheiden te houden. De weerbaarheidstraining wordt gegeven in jongerencentrum Creon door gecertificeerde trainers Odette Haagsman en Denny Elfring. Per groep kunnen er maximaal 10 deelnemers meedoen.

 

Opgeven kan via onderstaand formulier of door te bellen met 026-3121417. De kosten zijn 25 euro per deelnemer voor de hele training. Betalen in termijnen is mogelijk.

 

LET OP!

DE TRAINING VOOR GROEP 5 T/M 7 ZIT VOL

DE TRAINING VOOR GROEP 8 HEEFT NOG 4 PLEKKEN

Jongen
Meisje
Graag ontvang ik vooraf een factuur van 25 euro
Graag betaal ik 25 euro contant vóór 27 februari
Graag betaal ik in termijnen (geef bij opmerkingen aan wat u het beste uit komt)


Naar het overzicht