• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Agenda

Weerbaarheidstraining voor meiden

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert een weerbaarheidstraining voor meisjes uit groep 8. Over enkele weken start deze training.

Het doel van de training is het vergroten van het zelfvertrouwen van meiden. Aan bod komen thema’s als; ‘nee’ zeggen, lichaamshouding, hulp vragen, pesten en je eigen gevoel (h)erkennen. Daarnaast komen ook een aantal fysieke technieken aan bod om bijvoorbeeld jezelf te kunnen bevrijden en af te weren.
De training bestaat uit 8 lessen op dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur.

De eerste les is dinsdag 7 maart en de training wordt gegeven in jongerencentrum Creon door trainster en jongerencoach Froukje Stoffels. Er kunnen maximaal 10 meiden meedoen aan deze weerbaarheidstraining. De training is bedoeld voor meiden uit groep 8 van de gemeente Westervoort.

Opgeven kan via onderstaand formulier of door te bellen met 026-3121417. De kosten zijn 25 euro per deelnemer voor de hele training. Betalen in termijnen is mogelijk.

 

Jongen
Meisje
Graag ontvang ik vooraf een factuur van 25 euro
Graag betaal ik 25 euro contant vóór 27 februari
Graag betaal ik in termijnen (geef bij opmerkingen aan wat u het beste uit komt)


Naar het overzicht