• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Agenda

Weerbaarheidstraining voor meiden en jongens apart van elkaar

 

Weerbaarheidstraining voor meiden en jongens (apart van elkaar).

 

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert een weerbaarheidstraining voor meisjes en jongens uit groep 8. Over enkele weken start deze training.

 

Het doel van de trainingen is het vergroten van het zelfvertrouwen van meiden en jongens. Aan bod komen thema’s als; ‘nee’ zeggen, lichaamshouding, hulp vragen, pesten en je eigen gevoel (h)erkennen. Daarnaast komen ook een aantal fysieke technieken aanbod om bijvoorbeeld jezelf te kunnen bevrijden en af te weren.

 

De trainingen bestaat uit 8 lessen op dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur. De jongens en meiden krijgen apart van elkaar de trainingen. De eerste les is dinsdag 5 april en de trainingen worden gegeven in jongerencentrum Creon door opgeleide trainers Froukje Stoffels (voor de meiden) en Timo Riphagen (voor de jongens). Per groep kunnen er maximaal 12 deelnemers meedoen aan deze weerbaarheidstrainingen. De trainingen zijn bedoeld voor meiden en jongens uit groep 8 van de gemeente Westervoort.  

De kosten zijn 25 euro per deelnemer voor de hele training. Betalen in termijnen is mogelijk. 

 

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar creon@kulturhuswestervoort.nl, geef hierbij aan:

- Voor en achternaam van uw zoon/dochter

- Leeftijd

- Welke school hij/zij zit

- Wilt u contact of per factuur betalen (bij factuur uw adresgegevens meesturen, bij contant kunt u de openingstijden bij 'contact' vinden)

- Wilt u in termijnen betalen

 

Zodra de betaling is ontvangen is de inschrijving pas definitief!

In maart ontvangt u een e-mail met meer informatie over de training.

Bij de eerste les is het mogelijk vooraf kennis te maken met de trainer/traintser en om vragen te stellen

 

 Naar het overzicht