• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Kick off Jongere netwerk

Het is al weer een tijdje geleden maar hier is nu toch de Kick off van het Jongere netwerk in Westervoort! - jongeren netwerk from De Beeldbuis on Vimeo. Lees meer »

De Jaydet show - seks

De gekste weetjes en informatie krijg je van Jay en Odette! Bekijk hier het eerste filmpje van de Jaydet Show! JayDet Show - Seks from De Beeldbuis on Vimeo. Lees meer »

Wat eet de Beeldbuis

Wat vind jij gezond? from De Beeldbuis on Vimeo. Eten is een van onze favorite bezigheden! Maar is het nou zo gezond wat we eten? Laat het ons weten via Facebook https://www.facebook.com/de.beeldbuis/?ref=ts&fref=ts! Lees meer »

HOSSA! De groeten van (deel 2)

Lees meer »

HOSSA! De groeten van (deel 1)

De Beeldbuis stond ook dit jaar weer op HOSSA! waar iedereen 'De groeten' kon doen aan familie, vrienden, collega's etc. die niet op HOSSA! aanwezig waren. Ons thema was dit jaar Alice in Wonderland! Uiteraard levert dit vaak hilarische beelden op. Lees meer »

Kraampjesmarkt thema Autisme

Kraampjesmarkt thema Autisme from De Beeldbuis on Vimeo. Lees meer »

Hoe vraag ik Studiefinanciering aan (Hbo en Universiteit)

Hoe vraag je studiefinanciering aan en hoe werkt het? Soms is het wat lastig als je nog nooit iets hebt gedaan maar voor alles is een eerste keer. Bekijk nu het filmpje zodat je precies weet hoe het werkt! Lees meer »

Hoe vraag ik Studiefinanciering aan (mbo)

Hoe vraag je studiefinanciering aan en hoe werkt het? Soms is het wat lastig als je nog nooit iets hebt gedaan maar voor alles is een eerste keer. Bekijk nu het filmpje zodat je precies weet hoe het werkt! Lees meer »

Maand geld

Voor de maand geld hebben wij een speciaal item gemaakt. We hebben getest of de mensen bij de beeldbuis kunnen proeven welk product waar vandaan komt en welke zij het lekkerst vinden. Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 8: Medicijnen

In deze laatste aflevering van Jouw Land Mijn Land helpen de jongeren mee met het maken van medicijnen. Abi de verpleegkundige verteld hoe belangrijk geneeskunde is in het dorp en we zien Dona Licha een behandeling uitvoeren. Wil je alle afleveringen bekijken? Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 7: Mango's

In aflevering 7 gaan Thimo en Denny mee naar het mango veld in Zanatepec, daar wordt ons verteld waarom ze mango's verbouwen en wat het aandeel van Intercambio en Mensen met een Missie is geweest. Beiden heren mogen ook een mango proeven, ook al is deze nog niet rijp. Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 6: Basket

In deze nieuwe aflevering laten we zien hoe de jongeren op het idee kwamen om een basketbalring te maken voor de Mexiaanse kinderen. Met dit prachtige gebaar kunnen kinderen weer opnieuw spelen met de basketbal en worden de hekken niet alleen voor doeltjes meer gebru... Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 5: Verjaardag

Tijdens de reis in Mexico werd Denny Elfring 29 jaar en dit is gevierd met een groot deel van de inwoners uit Zanatepec. Philipe en Abisaid hebben de verjaardag georganiseerd, er is speciaal een tent opgezet, er zijn taarten gemaakt en er was een band ingehuurd. Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 4: Onderwijs

De vierde aflevering van Jouw Land Mijn Land gaat over het onderwijs. Het onderwijs in Mexico steekt iets anders in elkaar dan hier in Nederland. De jongeren zijn langs geweest op een basisschool en een voorbereidingsschool in Zanatepec. Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 3: Radio

In deze derde aflevering van Jouw Land Mijn Land gaat Stijn kijken hoe de Mexicanen radio maken. Zelf mag hij ook nog een oproepje doen, wil jij weten hoe ze in Zanatepec radio maken en wil jij weten hoe belangrijk deze communicatie tool is voor het dorp? Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 2: Compost

In deze tweede aflevering van de documentaire "Jouw Land Mijn Land" gaan Denny en Thimo helpen met het verbouwen van de compost. Met het verbouwen van de compost genereren de medewerkers van Cecaci een stukje inkomen. Lees meer »

Jouw Land Mijn Land: aflevering 1: Cecaci

In februari 2015 zijn er zes jongeren uit Westervoort naar Zanatepec in Mexico afgereisd om een documentaire te maken over Cecaci. De Beeldbuis heeft deze documentaire gemaakt en zal in delen uitgezonden worden op deze website. Lees meer »

Verslaving, sfeerverslag

Donderdagavond 26 november is er een speciale avond georganiseerd door de Beeldbuis in samenwerking met jongerencentrum Creon en gemeente Westervoort. Tijdens deze avond heeft ex-verslaafde Peter ter Horst zijn ervaringen uit het verleden gedeeld, Lya Young-Afat heef... Lees meer »

Sinterklaas en de vlogpieten

Twee zwarte pieten zijn op het idee gekomen om te gaan vloggen, maar ze hebben geen camera. Ze besluiten op bezoek te gaan bij Sinterklaas om een camera te lenen. Kijk mee naar deze eerste aflevering van Sinterklaas en de Vlogpieten! Lees meer »

Hossa Festival 2015 Aftermovie

De Beeldbuis heeft Eye Vision Productions geholpen met de beelden voor de speciale aftermovie van Hossa Festival 2015. Afglopen week is de aftermovie officieel online gegaan op het kanaal van Hossa, ben jij benieuwd naar de fanatastische beelden? Lees meer »