• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Jawel Jawel

Wivvamilie komt met een tweede video van de 'Trippy Overal' EP. Jullie hebben vast de vorige clip gezien, zo niet check het dan even op onze site. Hieronder lees je het persbericht van Wivvamilie.

Wivvamilie released tweede video van Trippy Overal EP.

De Westervoortse hiphopgroep Wivvamilie, bestaande uit Lentje, Niffo en Asae dropt vandaag de video van ‘Jawel Jawel’. Na ‘Trippy Overal’ is dit de tweede video afkomstig van de ‘Trippy Overal EP’, en hij is wederom geschoten door Eye Vision Productions.

Waar de drie rappers met ‘Trippy Overal’ nog lieten zien dat ze muziek kunnen maken voor onder de zon, is het nu tijd voor iets rauwers. ‘Jawel Jawel’ is een banger. Met deze track worden zalen gesloopt, en die sfeer komt terug in de video. Eye Vision Productions wist de essentie van de track goed in beeld te brengen. De video is rauw, maar bevat ook de nodige ironie.

‘Jawel Jawel’ is de laatste video van Wivvamilie’s debuut EP. Op dit moment zijn ze bezig met hun ‘HOTBOX EP’, waar ze nog meer zullen uitpakken. Deze EP moet in het najaar van 2014 verschijnen.

Naar het overzicht