Promotiefilmpje De Beeldbuis


Promotiefilmpje De Beeldbuis

De Beeldbuis is een gezellige groep jongeren die ervoor zorgt dat jullie wekelijks een dosis nieuws en entertainment met een Westervoorts tintje kunnen bekijken. We houden jullie op de hoogte van wat er in en rondom Westervoort speelt. Verder proberen we op een leuke manier in discussie te gaan over onderwerpen die jongeren aanspreken, zoals seks, drugs, geld en muziek.

Op onze site vind je onze programma's die elk gepresenteerd worden door onze jongeren. Bij seks, drugs en rock&roll hebben we het bijvoorbeeld over onderwerpen als soa's, muziek, de eerste keer, blowen of een verslaving. Bij het programma een bakkie pleur gaat de beeldbuis langs bij interessante bewoners van Westervoort. In Westervoort draait door discussiëren we over actualiteiten en bij de Tribune verdiepen we ons in de wereld van sport.

Naast deze programma's heeft de beeldbuis ook een geheel eigen radiostation. Ook hier zitten onze jongeren achter de knoppen. Wij zorgen ervoor dat terwijl jij huiswerk maakt of aan het werk bent, wij de nieuwste muziek draaien. En mocht je vinden dat er een plaatje mist, dan kan je hem natuurlijk altijd zelf nog aanvragen!

Last but not least vullen we de site aan met onze blogs. Wanneer wij iets leuks beleven waarvan we denken dat iedereen het moet weten, schrijven we het op en gooien we het op de site. Zo kan je met altijd met ons meelezen.

Denk jij dat jij de nieuwe Dennis Storm, Wendy van Dijk, Giel, Kluun of James Worthy bent? Kom dan een keer langs bij een van onze vergaderingen en leef je uit! Misschien heb je wel een heel erg leuk idee voor een programma of wil je graag een paar uur laten horen wat voor een goede dj jij bent. Klinkt je dit allemaal wel erg leuk in de oren maar ben jij niet zo'n podiumbeest? Dan kun je altijd nog achter de schermen helpen, want ook hier kunnen we altijd hulp gebruiken!

Twijfel niet. Volg ons op Facebook, Twitter en natuurlijk de site & kom een keer langs!

Welkom bij de Beeldbuis!!

Naar het overzicht