• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Vrijwilligersfeest 2013

Zaterdag 7 december is het vrijwilligersfeest gehouden in Kulturhus de Nieuwhof. Deze avond stond geheel in het teken van de vrijwilligers. Hans Breunissen heeft een prachtige speech gehouden en het lokaal compliment is uitgereikt aan het bestuur van Kulturhus de Nieuwhof. De andere twee genomineerden waren stichting 6 minuten zone en De Herberg. Het is een druk bezochte avond geweest met leuke optredens, de avond stond in het teken van Meet & Greet. Netwerken onder de vrijwilligers laat maar zeggen. De Beeldbuis heeft tijdens deze avond een kort verslag gedaan, bekijk hieronder de twee video's.

De Beeldbuis heeft een kort sfeerverslag gemaakt van het vrijwilligersfeest wat op zaterdag 7 december plaats vond in het Kulturhus De Nieuwhof. Tijdens deze avond is het lokaal compliment uitgereikt door de burgemeester. De winnaar van het lokaal compliment kun je terug vinden in de video.

Onze dank gaat uit naar, Thomas, Rik, Tarik, Cas, Stijn, Tristan en Paul.


Hans Breunissen heeft een prachtige speech gehouden tijdens de avond van het vrijwilligersfeest. Hij bedankte iedereen die aanwezig was en vertelde dat Westervoort ruim 5000 vrijwilligers telt, daar kunnen we trots op zijn. Bekijk hier de gehele speech van Hans en als je wil reageren kan dat! Laat je reactie weten onder het filmpje.


 

Naar het overzicht