• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Carnaval Culinair - 1 november 2015

Cas, Jessie en Rik zijn zondag 1 november bij Carnaval Culinair geweest. Er is een sfeerimpressie gemaakt, er is lekker gegeten en er is natuurlijk veel gelachen. Bekijk hier hoe de drie vrijwilligers van de Beeldbuis een nieuw avontuur beleven in Westervoort. Lees meer »

Kookworkshop Sandra Ysbrandy

De Beeldbuis nam een kijkje bij de workshop 'Gezond en Aantrekkelijk Eten' als onderdeel van het programma Jongeren Op Gezond Gewicht. De workshop werd gegeven door Sandra Ysbrandy, de tv-kok van Life 4 You, het programma van Carlo en Irene. Meer leuke items bekijken? Lees meer »

Carnavalsloods

Tarik en Rik zijn nieuwsgierig wat er wordt gebouwd naast het spoor en achter sportclub Westervoort. Samen zijn ze op onderzoek uitgegaan, wil jij weten wat ze daar nu vinden? En ben jij benieuwd wie ze daar spreken? Bekijk hier het resultaat. Met dank aan Tarik en Rik. Lees meer »

Hossa sfeerverslag deel 2

De Beeldbuis presenteert hierbij sfeerverslag deel 2 van het afgelopen Hossa Festival. Ben jij benieuwd naar de antwoorden van Nick en Simon? Of ben jij benieuwd naar de vragen die zijn gesteld aan Henk Dissel? Bekijk dan snel sfeerverslag deel 2! Lees meer »

Hossa sfeerverslag deel 1

De Beeldbuis was weer van de partij tijdens de vierde editie van Hossa! Tijdens deze avond stonden wij met een geweldige tipi tent op het terrein waar bezoekers de groeten aan iemand konden doen, deze video's zijn o.a. op website terug te vinden. Lees meer »

Kermis 2015

Tarik en Jay zijn zaterdag op de kermis geweest om een mooie sfeerimpressie te maken. Ben je benieuwd? Check hier de video. Volg ons op social media: facebook.com/debeldbuis instagram.com/debeeldbuis twitter.com/debeeldbuis Lees meer »

De Groeten Van @ Hossa

De Beeldbuis was weer aanwezig bij Hossa! Dit keer speciaal in een tipi tent, hier konden de bezoekers van Hossa de groeten doen aan iemand. Ben je benieuwd wie de groeten heeft gedaan, bekijk dan een van onze vele filmpjes. Lees meer »

Hossa! Kom jij ook?

De Beeldbuis is dit jaar (2015) ook weer aanwezig bij het Hossa Festival. Dit jaar is het voor het eerst op een andere locatie, bekijk in deze film naar het prachtige terrein van Horsterpark in Duiven. Tijdens dit festival zal de Beeldbuis in een speciale tipi tent z... Lees meer »

Hossa voorbereidingen 2015

Het is weer zover, Hossa Festival! Voor de vierde keer op rij wordt het grote meezing spektakel georganiseerd. Dit keer is er van locatie veranderd, het wordt niet gehouden op het terrein van Van Essen maar in het Horsterpark in Duiven. Lees meer »

Westervoort in Beweging 2015

Westervoort in Beweging 2015, de Beeldbuis was natuurlijk weer van de partij. Jessie en Rik hebben na een harde week werken voor de Kindervakantie week zich weer verzameld om het weekend van Westervoort in Beweging in beeld te brengen. Lees meer »

Kindervakantie week 2015

De Beeldbuis heeft een kort verslag gemaakt van de kindervakantie week 2015 in Westervoort. Vrijwilligers Jessie en Rik zijn met de camera en microfoon op pad gegaan om verslag te doen van deze week. Van maandag tot en met donderdag zijn er activiteiten geweest. Lees meer »

Atlas Era Promo!

Onze twee vrijwilligers Stijn Kierkels en Tristan Buno Heslinga, of ook wel bekend als de DJ's van de Kidspary, hebben een eigen promo gemaakt van de formatie "Atlas Era". Spontaan is deze promo gemaakt in samenwerking met Paul Haans. Lees meer »

Midzomerrun 2015

Zondag 5 juli is er een nieuwe editie van de midzomerrun geweest. Jay en Rik zijn samen naar dit speciale evenement geweest om er weer een leuk verslag van te maken. Bekijk hier het resultaat. Lees meer »

De Schakel neemt afscheid van...

De Beeldbuis heeft de basisschool de Schakel geholpen met een afscheidsfilmpje voor meester Han en juffrouw Laura. In samenwerking met twee ouders is er in een korte tijd een leuk filmpje gemaakt. Wij zijn blij dat wij deze mogen delen met jullie. Lees meer »

Premiere Jouw Land Mijn Land

Vrijdag 26 juni is de documentaire Jouw Land Mijn Land in premiere gegaan. Dit vond plaats in Kulturhus de Nieuwhof, tijdens deze avond zijn er meer dan 75 mensen geweest om de film te bekijken. Genoeg belangstelling dus, de vrijwilligers die naar Mexico zijn geweest... Lees meer »

Horsterpark Paviljoen

Donderdag 25 juni is Rik samen met Jessie erop uitgegaan om te kijken wat er in het Horsterpark te doen was. Er is namelijk een speciale avond georganiseerd bij het Paviljoen. Er zijn verschillende mensen bij elkaar gekomen om met elkaar te verbinden. Lees meer »

Wivvamilie - Zonnegras

Zonnegras is de eerste single van Wivvamilie's debuutalbum HOTBOX. De track is in samenwerking met Arjuna. Video door Eye Vision Productions Facebook: www.facebook.com/wivvamilie Soundcloud: www.soundcloud.com/wivvamilie Credits: Productie: Len Gout Tekst & Vocalen: Lees meer »

Boekpresentatie - Lydia van Houten

Zaterdag 20 juni presenteerde Westervoortse schrijfster Lydia van Houten haar eerste thriller boek 'Doodstil'. De Beeldbuis heeft van deze presentatie een verslagje gemaakt. Met heel veel dank aan onze vrijwilligers Suar. Over de schrijfster: Lees meer »

Avondvierdaagse dag 4

Vrijdag 19 juni was de laatste dag van de avondvierdaagse. Jessie heeft meegelopen en Stefan (stagiaire Creon) heeft de presentatie gedaan. Het was weer een zeer groot succes dit jaar, met meer dan 1100 deelnemers. Volgend jaar zijn wij weer van de partij. Lees meer »

Avondvierdaagse dag 3

Dag 3 van de avondvierdaagse was weer een succes. Steffi, Tarik en Jessie zijn meegelopen met de 5 km. Ondertussen zijn er verschillende deelnemers geïnterviewd, dit keer ook iemand van de organisatie. 19 juni is de laatste avond van de avondvierdaagse, wij zullen hi... Lees meer »