• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Avondvierdaagse dag 2

De tweede dag van de avondvierdaagse, Jessie en Tarik waren dit keer van de partij. Bekijk hier het verslag wat zij van deze avond hebben gemaakt. Bekijk ons vimeo kanaal voor meer video's van de avondvierdaagse 2015. De avondvierdaagse is van 16 t/m 19 juni. Lees meer »

Avondvierdaagse dag 1

Vorig jaar was na een lange tijd de Avondvierdaagse weer in het leven geroepen. Ook dit jaar is er weer een nieuwe editie georganiseerd. De Beeldbuis loopt elke dag een stukje mee om er een leuk sfeerverslag van te maken. Lees meer »

Straatspeeldag

10 juni is er een straatspeeldag georganiseerd en de Beeldbuis was van de partij. Stagiaire en vrijwilliger Jessie Banda is erop uitgegaan om dit vrolijke evenement te filmen. Kinderen en ouders waren welkom in de wijk van het Biezenweitje om te komen spelen met vers... Lees meer »

Westervoort Draait Door | Aflevering 1

Ook in 2015 draait Westervoort door! Met een nieuwe presentatie en een frisse wind presenteert de Beeldbuis een nieuwe aflevering van Westervoort Draait Door. Een aantal keer dit jaar worden er verschillende onderwerpen aan de kaak gesteld. Lees meer »

Promo NEON 19 juni

Vrijwilligers Stijn en Tristan, ook wel bekend als de DJ's van de kidsparty, organiseren al enige tijd feesten onder de naam NEON. Voor de derde keer vind er een NEON feest plaats in de Willeneen in Arnhem. 19 juni zal het feest plaats vinden, 16+. Lees meer »

Open dag Creon en de Nieuwhof

Zondag 17 mei is er een open dag geweest van jongerencentrum Creon en Kulturhus de Nieuwhof. De Beeldbuis was ook aanwezig bij de open dag, dit keer om radio te maken en een item te presenteren. Wij hebben ons laten zien terwijl de bezoekers leuke activiteiten konden... Lees meer »

Kraampjesmarkt de Ganzenpoel

De wijkraad van de Ganzenpoel heeft zaterdag 9 mei een kraampjesmarkt georganiseerd. Dit is in samenwerking gedaan met jongerencentrum Creon. De Beeldbuis was ook aanwezig en hebben er een sfeerverslag van gemaakt. Meer informatie, check www.debeeldbuis.tv Lees meer »

Future of Hardstyle | Aftermovie 2015

Vrijdag 8 mei was er een nieuwe editie van "Future of Hardstyle" georganiseerd in Creon. Met vele bekende DJ's was dit een speciale editie. Vrijwilliger Jessie heeft een korte sfeerimpressie gemaakt, check de aftermovie hier! Lees meer »

Koningsspelen 2015 - Westervoort

Vrijdag 24 april zijn er koningsspelen georganiseerd door Jongerencentrum Creon in Westervoort. Verschillende kinderen van verschillende scholen deden mee aan dit evenement. Jessie is op pad gegaan om van deze dag een mooi sfeerverslag te maken. Camera en montage: Lees meer »

Expositie Tweede Wereldoorlog

De Beeldbuis is zaterdag 11 april naar de opening van de tweede wereldoorlog expositie geweest. Deze expositie wordt gehouden i.v.m. het 70 jaar bevrijding van Nederland. Deze dag is georganiseerd door de Historische Kring Westervoort. Lees meer »

Expositie WO2 in Westervoort | Trailer

Onze vrijwilliger Paul heeft een promotie trailer gemaakt voor de aankomende expositie van de tweede wereldoorlog wat plaats vind in Huize Vredenburg. Deze expositie begint 11 april, het Fort is ook te bezoeken. Meer info kun je vinden bij onze blogs. Lees meer »

Seksuele voorlichting Interview

In het jongerencentrum Creon is er een seksuele voorlichting gegeven door de stagiaires Odette en Iboya. Dit was geen gewone saaie voorlichting. In een Quizvorm hebben de dames bij de jongeren flink de aandacht kunnen trekken met deze leuke activiteit. < Lees meer »

Carnaval 2015

De drie musketiers zijn weer op pad geweest en hebben in februari gefilmd tijdens de optocht van carnaval in Westervoort. Bekijk hieronder het filmpje. Met dank aan Jeroen en Jessie. < Lees meer »

Nieuwjaarsduik 2015!

Voor de tweede keer op rij is er in Westervoort de Nieuwjaarsduik gehouden. Met meer dan 80 inschrijvingen kan dit weer gerekend worden als een succes. Stijn, Buno en Willem gaan in deze video verschillende mensen interviewen en ze nemen natuurlijk zelf ook een duik. Lees meer »

Glazenhuis Westervoort | Aftermovie

Van Westervoort naar Zanatepec, vier jongeren zijn 19, 20 en 21 december een glazenhuis ingegaan om te strijden voor het goede doel. In februari gaan er zes jongeren uit Westervoort richting Mexico om de zustergemeente Zanatepec te bezoeken. Lees meer »

De herkomst van ál dat vuurwerk!

29 December - Vanaf vandaag mag er weer vuurwerk verkocht worden. Massaal is heel Nederland uitgetrokken naar de vuurwerkwinkels en gaven we met z'n alle op de éérste dag maarliefst 25 miljoen euro uit. Het aantal ongevallen door vuurwerk blijft stijgen. O Lees meer »

Santa Run Arnhem

Tarik, Thomas en Daniel zijn bij de Santa Run in Arnhem geweest en hebben een item gefilmd. Tessa Smit zit in de organisatie van de Santa Run en heeft de Beeldruis gevraagd om dit evenement in beeld te brengen. Lees meer »

Beeldruis Radio Compilatie 2012 & 2013

December 2014 gaat voor het eerst in Westervoort een Glazenhuis van start. Zes jongeren gaan in februari naar Mexico voor het goede doel. Het Glazenhuis wordt georganiseerd om dit doel te ondersteunen. Vier jongeren gaan 48 uur radio maken. Lees meer »

Wivvamilie (Niffo) - ZER0FUX (prod. Yakari)

Niffo van Wivvamilie lost vandaag de video van zijn nieuwe track ZER0FUX. Nadat Lenny Gotu onlangs de track 'Out Gaan' uitbracht is het nu de beurt aan mede Wivvaboyo Niffo. De productie staat op naam van Yakari, en de video is geschoten door Stirf. Lees meer »

Of Stone and Fire - Rapid Eye Movement Sleep

Daniel, een van de jongerenwerkers bij JC-Creon heeft met zijn band een nieuw nummer gepresenteerd plus een hele vette video. Wij vinden het tof dat Daniel dit samen met zijn band heeft gemaakt en vandaar dat we het graag met jullie willen delen, ejoy! Lees meer »