• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Pietenschool

De drie musketiers van de Beeldbuis zijn bezig geweest om een kort item te maken van de Pietenschool afgelopen weekend. Bekijk hier hoe Tarik zijn opdrachten uitvoert. De opnames zijn gemaakt door Thomas, Rik en Tarik. De montage is gedaan Tarik en Thomas. Lees meer »

Teaser Santa Run Arnhem!

De Beeldbuis presenteert een teaser van de Santa Run Arnhem. Gemaakt door Bart in opdracht van Tessa, een oude vrijwilligster van de Beeldbuis. De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. Lees meer »

WAUW in concert

De Beeldbuis is aanwezig geweest bij het WAUW concert wat plaats vond in de Nieuwhof afgelopen zaterdag. De beelden zijn gemaakt door Tarik, Rik en Tristan. Montage door Tristan, met dan aan Thomas en Jessie. Wil je meer video's die de beeldbuis heeft gemaakt? Lees meer »

Hardcore tijdens Imagi-Nation

Bart Aaldering, een van onze vrijwilligers heeft een aftermovie gemaakt van de Hardcore stage tijdens Imagi-Nation Festival wat afgelopen augustus plaats vond. Bekijk hieronder het resultaat, alle dank gaat naar Bart. Lees meer »

Game-it: Firstlook Gamebeurs!

Zondag 8 oktober zijn we met zijn drieën (Cas, Jay en Daniel) naar Firstlook geweest. De grootste gamebeurs van de Benelux! We hebben het enorm naar ons zin gehad daar in de jaarbeurs in Utrecht. We hebben nieuwe games gezien, vette beeldjes en shirts gespot en voora... Lees meer »

Aftermovie - Imagi-nation Festival

De Beeldbuis heeft in samenwerking met Eye Vision Productions de aftermovie gemaakt van Imagi-nation festival. Het festival vond plaats op zondag 24 augustus, bekijk hier hoe sfeer was tijdens deze eerste editie. < Lees meer »

Aftermovie Core Construction 2014

Scorpion Hoplite b-day bash!! Line-up: Ferocity & Spectral Response No Bass No Glory DJ-Team Intoxicator The Exiled Force & Scorpion Hoplite LIVE Mad General Destruction Hosted by MC Spike! Zie ook: https://www.facebook.com/StructureEvents?fref=ts https: Lees meer »

Teaser Core Construction 2014

Core Construction, Scorpion Hoplite b-day bash https://www.facebook.com/events/775744199136882/?fref=ts Live: Scorpion Hoplite The Exiled Force No Bass No Glory DJ Team Intoxicator DJ Mad General Destruction Ferocity Spectral Response Hosted by: MC Spike! Tracks: Lees meer »

Premiere korte film 'Leven' van Paul Haans

Stijn en Tristan zijn op pad gegaan om te filmen bij de première van de korte film Leven. De film is in het Ketelhuis in Amsterdam in première gegaan. Check hier het verslag van deze avond. Meer info over de film, www.leven-defilm.nl Lees meer »

Spelen bij FENS

Tarik, een van onze enthousiaste vrijwilligers heeft geheel in zijn eentje een eigen item gemaakt. Hij heeft gefilmd, gepresenteerd en gemonteerd. Wij van de Beeldbuis zijn natuurlijk hartstikke trots op deze jongen. Lees meer »

Interview Jannes

Interview met zanger Jannes op Hossa! 2014 Lees meer »

Interview Django

Interview met zanger Django Wagner op Hossa! 2014. Lees meer »

Hossa sfeerverslag!

De Beeldbuis is zeer actief geweest tijdens het Hossa evenement afgelopen 23 augustus. Tristan heeft twee korte sfeerverslagen gemonteerd. Binnenkort komen er nog meer sfeerverslagen + interviews met de artiesten, stay tuned! Deel 1: Deel 2: Lees meer »

Teaser No Dub Allowed

Vrijdag 12 September 2014, 21:00 - 01:00. Jongerencentrum CREON. Gratis Toegang. Vanaf 16 jaar DE VETSTE DRUM&BASS!!! Line-up: -Live: Hard Infantry -Project4life -K-Teck -DJ Contest winnaar voor meer info zie: https://www.facebook.com/events/246033718925809/? Lees meer »

De Groeten van deel 4

Afgelopen weekend 23 augustus was het evenement HOSSA!! weer in Westervoort. De Beeldbuis was ook natuurlijk weer van de partij. Bij onze stand kon je de groeten doen, wat ook erg veel gedaan is. Bedankt hiervoor! Dit is de vierde en laatste film van de reeks. Lees meer »

De Groeten van... deel 3

Afgelopen weekend 23 augustus was het evenement HOSSA!! weer in Westervoort. De Beeldbuis was ook natuurlijk weer van de partij. Bij onze stand kon je de groeten doen, wat ook erg veel gedaan is. Bedankt hiervoor! Dit is de derde film van de reeks. Veel kijk plezier. Lees meer »

De Groeten Van... deel 2

Deel 2 van 'De Groeten Van...' Afgelopen weekend 23 augustus was het evenement HOSSA!! weer in Westervoort. De Beeldbuis was ook natuurlijk weer van de partij. Bij onze stand kon je de groeten doen, wat ook erg veel gedaan is. Bedankt hiervoor! Lees meer »

De Groeten van... deel 1

Afgelopen zaterdag 23 augustus was het evenement HOSSA!! weer in Westervoort. De Beeldbuis was er natuurlijk ook weer van de partij. Bij onze stand kon je de groeten doen, wat ook erg veel gedaan is. Bedankt hiervoor! Dit is de eerste film van de reeks. Lees meer »

Hossa video!

Stijn Kierkels en Paul Haans zijn vandaag, twee dagen voor het evenement, langs de organisatie geweest om te kijken hoe de zaken ervoor staan. Er is gesproken met Jan-Maarten, een van de organisatoren, er is gesproken met een echte Bn'er en er zijn een aantal vrijwil... Lees meer »

Jawel Jawel

Wivvamilie komt met een tweede video van de 'Trippy Overal' EP. Jullie hebben vast de vorige clip gezien, zo niet check het dan even op onze site. Hieronder lees je het persbericht van Wivvamilie. Wivvamilie released tweede video van Trippy Overal EP. Lees meer »