• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Making of Hossa 2014!

Neem een kijkje achter de schermen bij het grootste evenement van Westervoort, Hossa! Voor de derde keer wordt Hossa georganiseerd en wij van de Beeldbuis hebben een korte video gemaakt die een klein beetje laat zien hoe het eraan toegaat achter de schermen. Lees meer »

Dead Trigger Gameplay [Game-IT!]

Jeremy Schipper heeft op eigen initiatief een eigen game review gemaakt. De Beeldbuis heeft een eigen game programma 'Game-It' en binnenkort komen er meer reviews van verschillende games. Deze review gaat over 'Dead Trigger 2' kijk en luister wat onze vrijwilliger Je... Lees meer »

TEDxQ 2014 Teaser

De Beeldbuis heeft in samenwerking met Quadraam een teaser gemaakt voor het TEDxQ evenement 13 november 2014 Lees meer »

Symposium

De Beeldbuis heeft een video gemaakt van een symposium bij het Rijn IJssel. Lees meer »

Imagination Festival 2014

De voorbereidingen voor het imagination festival zijn in volle gang. Het festival zal voor de eerste keer plaats vinden op zondag 24 augustus 2014 op het terrein van Van Essen. Dit is het zelfde terrein waar Hossa 2014 ook wordt gehouden. Lees meer »

Kidz Party WK uitvoering

Vrijdag 13 juni is er weer een fantastische kidz party geweest in het jongerencentrum Creon. De geweldig DJ heeft er een topavond van gemaakt, de Beeldbuis was er voor een videoverslagje. Deze video is door een nieuwe vrijwilliger in elkaar gezet. Lees meer »

De Tutteldag

De Tutteldag in De Nieuwhof Westervoort Lees meer »

WK Special aflevering 2

Vrijdag 13 juni is een historische dag voor het Nederlands elftal, de wraak is zoet en Rick Kooyman bespreekt samen met Jay Hedriks de eerste wedstrijd van het oranje elftal. Bekijk hier de verschillende analyses en luister naar deze twee heren wat zij verwachten van... Lees meer »

Avond4daagse Westervoort 2014

Na 7 jaar is de avond4daagse in westervoort weer een feit. Met meer dan 1000 bezoekers was het een groot succes. Wees er dus zeker weer bij volgend jaar!!! Geproduceerd door Bart Aaldering voor De Beeldbuis interviewer = Thomas van Sadelhoff Lees meer »

Videoclip "Trippy Overal" Wivvamilie

De videoclip "Trippy Overal" is vandaag online gegaan via het youtube kanaal van Wivvamilie. Bekijk hieronder het resultaat van de clip. Drie vrijwilligers van de Beeldbuis hebben hieraan meegewerkt, dat zijn Paul Haans, Tristan Joram Buno Heslinga en Stijn Kierkels. Lees meer »

Teaser avond4daagse

Avond4daagse Westervoort 2014 Lees meer »

Making of - Trippy Overal van Wivvamilie

Paul, Stijn en Tristan hebben meegewerkt aan de nieuwe video-clip "Trippy Overal" van Wivvamilie. De clip komt a.s. donderdag 5 juni uit en Tristan heeft de making of gefilmd en gemonteerd. Zie hieronder het resultaat. Lees meer »

De Tribune - WK Special aflevering 1

Zaterdag 31 mei is de eerste aflevering van de WK special opgenomen. Rick Kooyman zal in de aankomende afleveringen het gezicht van het programma zijn. Jay is zijn tafelgast en in deze eerste aflevering is Julia Boss (Westervoort dames 2) de gast. Lees meer »

Volleybal toernooi

Op zaterdag 24 mei vindt het volleybal toernooi plaats van Wevoc. Met als klapper en spectakel het BOSSABAL show, de wereldkampioen is ook aanwezig ! Lees meer »

"The Soldier" Old Soldiers Never Die

Paul en Ilse, beiden vrijwilligers bij de Beeldbuis, hebben op eigen kracht een documentaire gemaakt van de Westervoortse Dion staring. Bekijk hieronder de film. In de documentaire "The Soldier”, Old soldiers never die, volgen we Europees MMA kampioen Dion Staring in... Lees meer »

Kidzparty @ The jungle

Kidzparty @ the jungle in jongerencentrum Creon op 9 mei 2014 Lees meer »

Game-It aflevering 2

Stijn Kierkels checkt de heren van Game-It tijdens een game sessie in de studio van de Beeldbuis. Bekijk hier de gloed nieuwe aflevering van de heren. Binnenkort zijn er meerdere video's te zien van dit programma. Lees meer »

Alpe d'HuZes

Een groepje jongeren van Jongerencentrum Creon doen dit jaar mee aan de Alpe d'Huzes. Op zondag 11 Mei zullen zij een inzamelingsdag houden om geld in te zamelen voor hun fietstocht. Lees meer »

Beeldruis clip Wivvamilie "Osso'tje"

Afgelopen donderdag, 24 april was er weer een spectaculaire uitzending van de Beeldruis. Dit keer waren de mannen van Wivvamilie in de studio. Er zijn wat nummertjes live ter gehore gebracht en Osso'tje hebben we gefilmd. Lees meer »

De Tribune Avond4daagse Westervoort 2014

Bij deze aflevering van de tribune gaan we met presentator Rick Kooijman de organisatie van de Avond4daagse Westervoort interviewen. Lees meer »