• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Opendag Creon 2014

20 april heeft jongerencentrum Creon een opendag gehouden. Ook dit jaar was het weer een groot succes! Er waren veel activiteiten georganiseerd door de medewerkers van Creon. De bezoekers waren vooral kinderen met ouders, zij hebben zich prima vermaakt, dat is ook te... Lees meer »

Koningsspelen 2014

Opening van de Koningsspelen in Sportsplanet, Creon en het plein in Westervoort. Zie hier een sfeer impressie van de dag en verschillende locatie's waar alle mensen druk zijn geweest. Lees meer »

De Tribune 10-04-2014

Bij deze aflevering van de tribune gaan we met presentator Rick Kooijman de organisatie van de Sportweek Westervoort interviewen. Lees meer »

Beursvloer van de Vonk

Vernieuwende en ´vonkende´ initiatieven en ideeën konden van 3 februari tot en met woensdag 12 maart 2014 worden ingediend. Het gaat om initiatieven en ideeën die laten zien dat het leuk en zinvol is om vaker iets met en voor anderen te doen. Inm Lees meer »

Op kamers 2

Emmy spreekt in deze aflevering met haar zus Lisa over haar studie in Amsterdam. Daarnaast speelt de vraag hoe kom je rond als student? Lees meer »

Op kamers 1

Julia is naar Utrecht afgereisd om Anne student Orthoptie te spreken over hoe zij als student rond komt en hoe zij in Utrecht is terecht gekomen. Lees meer »

Politiek voor Jongeren.

Stagiaires van jongerencentrum Creon hebben een avond georganiseerd met als onderwerp politiek. We weten allemaal dat 19 maart de gemeenteraad verkiezingen zijn en om de jongeren bewust te maken van politiek hebben zij dit georganiseerd. Lees meer »

Carnavalsoptocht 2014

Tarik en Rik zijn zondag 23 februari op pad geweest om de carnavalsoptocht in Westervoort te filmen. De twee jongsten van de Beeldbuis (12 jaar) hebben het filmpje ook gemonteerd. Bekijk hier het resultaat. Lees meer »

Kidz valentijn party

Valentijns party voor de kids van Westervoort en omstreken. Alle kinderen konden hier een leuke avond feesten, en bij de Beeldbuis booth hun "groet aan" doen, aan hun valentijn/vrienden/familie. Lees meer »

iPad cursus

Aldert Doelen geeft een workshop over het gebruik van de iPad en andere tablets. Hij verteld ons over de doelgroep en de reden van dit initiatief. Lees meer »

Koken met Thomas

Thomas legt aan jullie uit hoe je een lekker pannetje soep zou kunnen maken. Lees meer »

Judo/stoeispelen

Compilatie van de Judo/stoeispelen activiteit in De Nieuwhof op 05-02-2014, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deze les werd verzorgt door Milo & Stefan. Lees meer »

Nieuwjaarsduik 2014!

De Beeldbuis heeft een kort verslag gemaakt van de nieuwjaarsduik die in de Waay is gehouden. De organisatie heeft meegedaan met de Vonk van Westervoort. Dit maakte mogelijk dat zij de nieuwjaarsduik konden organiseren. Lees meer »

De Winter Wonderland Show

Zondag 8 december is de Beeldbuis bij de generale repetitie geweest van de Winter Wonderland show van Balletschool Blanche. De balletschool bestaat 30 jaar en om dit te vieren wordt speciaal deze show gehouden. Lees meer »

Vrijwilligersfeest 2013

Zaterdag 7 december is het vrijwilligersfeest gehouden in Kulturhus de Nieuwhof. Deze avond stond geheel in het teken van de vrijwilligers. Hans Breunissen heeft een prachtige speech gehouden en het lokaal compliment is uitgereikt aan het bestuur van Kulturhus de Nie... Lees meer »

Game-it aflevering 1

De aller eerste aflevering van GAME-IT, het nieuwe game programma van De Beeldbuis. Lees meer »

Beeldbuis op VVD congres

Zaterdag 23 november is de Beeldbuis met de VVD Westervoort mee geweest naar het jaarlijks VVD Congres. De Beeldbuis heeft hiervan een sfeerverslag gemaakt. Verschillende mensen komen aan het woord. Stijn Kierkels doet de presentatie en Paul Haans doet camera. Lees meer »

SDRR - Aflevering 5 live

In deze aflevering interviewt Julia Lenart. Precies een jaar geleden was Lenart ook in Sex, drugs & rock'n roll, toen ging hij naar de Ardennen om af te kicken van zijn drugsgebruik. Nu is hij een jaar clean. Je hoort zijn verhaal. Lees meer »

Interview met Mark Rutte

Zaterdag 23 november is de Beeldbuis mee geweest naar een VVD congres in de Brabanthallen. VVD Westervoort heeft de Beeldbuis gevraagd om een sfeerverslag te maken. Dit heeft de Beeldbuis gedaan en zij hebben o.a. Mark Rutte morgen interviewen. Lees meer »

SDRR - Livestream

Kijk LIVE mee naar de uitzending van Seks drugs & rock'n roll op dinsdag 26 november vanaf 19.30 uur Lees meer »