• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Mark Rutte luistert ook naar de Beeldruis!

Op zaterdag 23 november heeft Mark Rutte, de minister president, laten weten dat hij ook regelmatig naar de Beeldruis luistert. Wil jij nu ook naar deze online radio luisteren? Bekijk debeeldbuis.tv voor de tijden en data van de uitzending. Lees meer »

Promotiefilmpje De Beeldbuis

De Beeldbuis is een gezellige groep jongeren die ervoor zorgt dat jullie wekelijks een dosis nieuws en entertainment met een Westervoorts tintje kunnen bekijken. We houden jullie op de hoogte van wat er in en rondom Westervoort speelt. Lees meer »

Bakkie Pleur aflevering 5

De drie musketiers (Tarik, Rik en Thomas) zijn op pad geweest door Westervoort. Zij zijn als eerste langs het café Het Hoge End geweest. Klik op de afbeelding voor aflevering 1. Klik op de afbeelding voor aflevering 3. Klik op de afbeelding voor aflevering 4. Lees meer »

Symphonica in Hossa 2013

Bekijk hier de vele sfeer beelden van Symphonica in Hossa 2013, maar ook interviews met bezoekers en de vele artiesten! Lees meer »

Zomer in Gelderland 2013

De Beeldbuis is aanwezig geweest bij de live opnames van Zomer in Gelderland. Op maandag 19 augustus stond de parkeerplaats van Sports Planet vol met 1274 mensen! De absolute topper volgens de jury! Bekijk hier een klein sfeer verslagje wat wij hebben kunnen maken. Lees meer »

SDRR - Paaldansen

Tessa, Emmy en Julia zijn voor een item van SDRR naar een paaldans workshop geweest. De workshop vond in Arnhem plaats. Bekijk hier het filmpje hoe ze het er vanaf brengen. Klik op de afbeelding voor aflevering 1. Klik op de afbeelding voor aflevering 2. Lees meer »

Symphonica in Hossa 2013 - De voorbereidingen

De Beeldbuis heeft Jan-Maarten van de organisatie geïnterviewd over de voortgang van Symphonica in Hossa deel 2. Vorig jaar is De Beeldbuis er ook bij geweest en dit jaar zal ook De Beeldbuis er weer bij zijn. Meer info op eymphonicainhossa.nl en debeeldbuis.tv Lees meer »

Zorg voor de Jeugd

De Beeldbuis maakt in samenwerking met leerbedrijf Creon en Eye Vision Productions een documentaire over jongeren in de jeugdzorg. De documentaire "Zorg voor de Jeugd" is een opdracht van 11 gemeenten Regio Noord Arnhem.Renske Hendrikx (stagiaire van jongerencentrum... Lees meer »

Klimroos sport basisschool

Basisschool De Klimroos in Westervoort wordt een Sportbasisschool! Lees meer »

Insomnia Festival in Westervoort

Op zondag 23 juni zal voor de 2e keer het Insomnia Festival plaats vinden bij jongerencentrum Creon in Westervoort. Diverse bands, hiphop, house en hardstyle muziek zal uit de speakers knallen! Check www.insomniafestival.nl en facebook.com/insomniafestival Lees meer »

De Beeldbuis Westervoort tour

De Beeldbuis bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden! Dit willen we met zoveel mogelijk, familie, vrienden en kijkers doen, daarom zijn we 25 mei met een promotieteam door Westervoort gegaan om dit grote feest te promoten.Vier jij het feest met ons mee? Lees meer »

Top jeugdbeleid in Westervoort

Jeugdbeleid in Westervoort is voorbeeldig! Hierbij een interview met wethouder Hans Breunissen en jongerenwerker Denny Elfring. Lees meer »

Open dag jongerencentrum Creon 2013

Jaarlijks houdt Creon een open dag voor jong en oud. Er zijn vele altijd vele activiteiten en ook is er voor de ouderen gratis koffie of thee! Lees meer »

SDRR- Chatroulette

In deze aflevering van Seks, drugs & rock'n roll het onderwerp chatroulette Lees meer »

SDRR- Homo & Lesbisch

In deze aflevering van Seks, drugs & rock'n roll het onderwerp homo & lesbisch Lees meer »

Staatssecretaris Van Rijn voor 'De jeugd van tegenwoordig'

Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Martin van Rijn ziet jongeren als een kans op verandering en verbetering. ...en man naar ons hart dus. Lees meer »

Game programma

Dit jaar komt de beelbuis met een nieuw programma. Een gameprogramma! Alleen hoe moet zo'n programma dan heten? Hierbij een oproep aan alle beeldbuiskijkers om de leukste naam te bedenken. Maar dat doe je natuurlijk niet voor niets. Lees meer »

Concert de Verzameling

Sarah en Emmy nemen een kijkje bij een concert in de Verzameling. Lees meer »

Dakbrand Westervoort 3 april

Tijdens een vergadering van De Beeldbuis in Creon kwamen vele brandweerwagens voorbij. We gingen zelf maar eens een kijkje nemen! Lees meer »

Harlem shake Kidzparty Creon

ijdag 8 maart was er weer een kidzparty in Creon. De Beeldbuis was er bij en heeft een sfeerimpressie gemaakt. Ook onstond er een spontane HarlemShake die natuurlijk ook op beeld staat! Lees meer »