• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Videoboodschap "Beeldbuis felicitatie"

Vele enthousiaste mensen hebben een felicitatie ingesproken omdat de beeldbuis 1 jaar bestaat! Wil je nu ook dit feest met ons vieren, meld je dan aan als VIP via de website van de beeldbuis. Lees meer »

Carnavalsoptocht 2013

Frank gaat op pad tijdens de Westervoortse carnavalsoptocht. Hou jonger hoe gekker zeggen ze wel eens.. toch? Lees meer »

Carnaval in Wieleman 2013

Carnaval 2013 is aan zijn eind en natuurlijk was de beeldbuis erbij! In een eerder filmpje was al de optocht te zien. In dit filmpje een sfeerverslag van de 4 avonden in wieleman! Lees meer »

Beeldruis live! Noël

Op 19-2-2013 was er weer een uitzending van Beeldruis. Tijdens deze radioshow was er weer een live-optreden. Dit keer van Noël! Noël doet dit jaar mee met het talentenprogramma X-factor en geeft ons alsvast een voorproefje. Lees meer »

Stichting 6 minute zone Westervoort

Stichting 6 minute zone Westervoort heeft 6 AED-apparaten geplaatst in Westervoort. Wat doet zo'n apparaat en wat hebben die 6 minuten er mee te maken? Bekijk de video en kijk op 6minutezone.nl Lees meer »

Hollywood promotietour

De Beeldbuis heeft de promotie tour van 3 Dagen Hollywood gefilmd. 3 dagen hollywood is een van de 8 finalisten van de vonk en ze hielden een promotie tour door de Wyhborgh. Het idee is om een geheel weekend lang Westervoort om te toveren naar Hollywood. Lees meer »

Milou in New York

Milou reist samen met cameraman Nils af naar de grootste stad van de Verenigde Staten: New York City. Van het vrijheidsbeeld tot the Empire State Building en van Central Park tot aan Times Square en Ground Zero... ze laat je alle highlights van deze wereldstad zien! Lees meer »

Kidzparty

De Kidzparty's in Creon worden altijd goed bezocht en iedereen wordt helemaal gek als De Beeldbuis komt filmen. Het werd tijd om er weer eens heen te gaan! Lees meer »

3e prijs Youth in Action award!

In dit jongereninitiatief heeft een groep jongeren uit Westervoort een jongerenomroep opgezet, De Beeldbuis. Door het maken van video's en blogs heeft een grote groep Westervoortse jongeren de kans gekregen hun creativiteit te gebruiken voor de omgeving en hun talent... Lees meer »

1e prijs Jong Lokaal Bokaal

Westervoort wint landelijke prijs voor positief jeugdbeleid Westervoort heeft zojuist de Jong Lokaal Bokaal in de wacht gesleept, dé prijs voor de gemeente die zich inzet voor positief jeugdbeleid en jongerenparticipatie. Lees meer »

Ladies Night 2013

Tijdens de Ladies Night bij De Nieuwhof in 2013 mocht iedereen de groeten doen in de geweldige limo die voor de deur stond! Lees meer »

Jong Lokaal Bokaal

Maandag 28 Januari werd de Jong Lokaal Bokaal Award uitgereikt . Westervoort zat samen met de gemeenten Den Haag en Heerhugowaard in de Finale. Na een lange leerzame dag werden de 1e prijs uitgereikt aan de Gemeente Westervoort voor het beste jeugdbeleid van 2012. Lees meer »

Primaire film HELD

In Creon werd de primaire van de film HELD vertoont. De belangstelling was enorm! Hierbij 'de korte film'. Lees meer »

Deelname Youth in Action award!

In dit jongereninitiatief heeft een groep jongeren uit Westervoort een jongerenomroep opgezet, De Beeldbuis. Door het maken van video's en blogs heeft een grote groep Westervoortse jongeren de kans gekregen hun creativiteit te gebruiken voor de omgeving en hun talent... Lees meer »

De avonturen van Frank in Suriname - Aflevering 5

Na drie maanden zijn mijn dagen in Suriname helaas geteld. Ik zou graag nog langer willen blijven, maar ik ga de kou in Nederland weer moeten trotseren. Dit is mijn laatste videoblog :) Bedankt voor het kijken allemaal. Lees meer »

De avonturen van Frank in Suriname - Aflevering 4

Bekijk deel 4 van de avonturen van Frank in Suriname! Lees meer »

Youth in Action Award

De beeldbuis was genomineerd voor de Youth in Action Award. Hiervan was afgelopen zaterdag de uitreiking. Helaas heeft de beeldbuis niet de 1e prijs behaald maar met een 3e prijs zijn we ook zeer gelukkig. Lees meer »

Promotie nieuwjaarsduik

De Nieuwjaarsduiken in Nederland winnen elk jaar aan populariteit. Steeds meer dappere duikers willen het nieuwe jaar fris beginnen. Kortgeleden is de Waaij gerenoveerd. Het is prachtig geworden. Het is een fantastisch natuurbad in onze gemeente, geliefd bij jong en... Lees meer »

Lerende school de Klimroos

De basisschool, een lerende en inspirerende school voor iedereen. Er is veel jeugd om ons heen die veel talenten hebben. Zij kunnen lang niet altijd deze talenten benutten omdat er geen geld of ruimte voor is. Lees meer »

Het Westervoortse Magazine

Een magazine of boekje met daarin bonnen met aanbiedingen van lokale en eventuele Liemerse bedrijven/organisaties/verenigingen waarbij kinderen (en hun (groot)ouder(s)/verzorgers op bepaalde data allerlei leuke activiteiten kunnen ondernemen tegen een gereduceerd tar... Lees meer »