• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Onze filmpjes

Project Together

Elke zondagmiddag (of andere dag) is er wat te doen. We werken dan aan een project, die we aan het einde van de maand opvoeren in het bejaarden te huis. Er is per maand 1 project. Een voorbeeld daarvan is: Een modeshow of een kunsttentoonstelling. Lees meer »

De Beeldbuis compilatie december 2012

De Beeldruis radio is een nieuw initiatief van de beeldbuis. Via de beeldruis proberen wij nog meer informatie te verschaffen voor jongeren en de inwoners van Westervoort. Afgelopen december is de radio officieel gestart en zal in 2013 zich gaan ontwikkelen. Lees meer »

SDRR - Aflevering 2: Drugs

In aflevering 2 van Sex, Drugs en Rock'n Roll zijn er twee jonge gasten die komen vover hun ervaringen met drugs. Zo probeert de een af te kicken en voor de ander is wiet de manier om zijn pijn te verminderen. Lees meer »

Kerst op de Klimroos

Floor en Milou zijn in december op stap gegaan met de basisschool De Klimroos. Er is een korte sfeerimpressie gemaakt en dit is het resultaat. Lees meer »

De Tribune - Aflevering 4

De vierde aflevering van De Tribune staat online! Frank Futselaar en Floor Schoonebeek hebben in deze vierde aflevering een bijzondere gast, Pim Smulders. Daarnaast kijken zij naar de kerstborrel bij Sport Planet. Lees meer »

Eindejaarsshow 2012

De Beeldbuis heeft een sfeerimpressie gemaakt van de eindejaarsshow in Westervoort. Deze show vond plaats in de Nieuwhof. Lees meer »

Watd? Presentparty

Op 14 December vond de eerste editie van de Watd? presentparty plaats in het jongerencentrum Creon. Natuurlijk was de beeldbuis aanwezig en maakte een sfeerimpressie. Lees meer »

De avonturen van Frank in Suriname - Aflevering 3

Bekijk de avonturen van Frank in Suriname deel 3. Lees meer »

Spookhuis in Westervoort

In het eerste weekend van december zijn er een aantal medewerkers van De Beeldbuis naar het spookhuis in Westervoort gegaan. Het gerucht gaat dat daar nog mensen wonen. Lees meer »

Podiumbeest Creon

Vrijdag 4 november is er een editie gehouden van Podiumbeest. Dit gebeurde in het bruisende jongerencentrum Creon. Met veel animo en enthousiasme zijn er vele talenten ontvangen. Bekijk hier het sfeerverslag. Lees meer »

Jeugdzorg award 2012

Paul Haans was genomineerd voor de Jeugdzorg award 2012. Natuurlijk ging De Beeldbuis Paul supporten! Lees meer »

Rwandees zitvolleybalteam in Nederland

Van 7 t/m 18 mei verbleef het Rwandees zitvolleybalteam in Nederland. Onder leiding van de Westervoortse bondscoach bereidde zij zich voor op de paralympische spelen in Londen. De redactie van de Tribune liep een dagje met ze mee. Lees meer »

Synopsis van de film HELD

Synopsis van de film HELD. Het is de zomervakantie, Pleun, Saar, Thijs en Robert Jan hebben examens gedaan. Na de zomer gaat iedereen studeren en zullen elkaar niet snel meer tegen komen. Elk jaar wordt er in de zomer een lokale talenten show georganiseerd waar talen... Lees meer »

De avonturen van Frank in Suriname - Aflevering 2

Bekijk de avonturen van Frank in Suriname deel 2. Lees meer »

Jeugdraad Dolbotters

Een promotiefilmpje voor de Jeugdraad van de Dolbotters gemaakt door De Beeldbuis. Lees meer »

Bakkie Pleur - Aflevering 4

In deze aflevering van Bakkie Pleur kwamen Milou en cameraman Frank terecht bij John Reijers, Westervoorts meest trouwe krantenbezorger. Zij kregen een uniek kijkje in zijn leven. John vertelt openhartig over zijn werk als krantenbezorger en hoe het is om naast AVW'6... Lees meer »

SDRR - Interview Peter, ex-blower

Voor het programma Sex, Drugs en Rock'n Roll zijn Stijn en Tristan opstap geweest om Peter te interviewen. Peter is niet herkenbaar in beeld gebracht en zijn stem is vervormd. Peter is een ex-blower en in dit interview verteld hij daarover. Lees meer »

Westerwoord hiphop

De 1e editie van het hiphop evenement westerwoord werd door meer dan 150 mensen bezocht en was een groot succes. Natuurlijk was de beeldbuis erbij. Hier vind je het verslag/aftermovie. Lees meer »

De avonturen van Frank in Suriname - Aflevering 1

Bekijk de avonturen van Frank in Suriname deel 1. Lees meer »

Westervoorts bekende Kermis Amerikaan

Een interview met Westervoorts bekende Kermis Amerikaan. Lees meer »