• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Game café

 

Het Game Café is een plek waar gamers “jong en oud – man of vrouw” met een passie voor videogames samen komen en samen gamen.

Wij zullen de hardware regelen plus de games en jullie een goed humeur!

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een laptop of iets dergelijks mee te nemen.
Welk hardware zal er aanwezig zijn?  Wij zullen zoveel mogelijk opzoek gaan naar de nieuwste snufjes: denk hierbij aan de nieuwe console generatie, ontwikkelingen op het gebied van VR, high-end game pc’s en ga zo maar door.

 

 

Waarom een Game Café?
Door jullie het vertrouwen te geven dat je bij ons echt een leuke tijd kunt hebben en je passie kunt uitvoeren met andere gamers, daarom willen we ons met dit project graag richten op: alles op het gebied van gaming aan de man te brengen,  het verminderen van eenzaamheid onder gamers en uiteraard een leuke tijd te hebben met elkaar.  


Technologische snufjes
 
Meeste ontwikkelingen zoals jullie vast weten kosten klauwen met geld en het duurt meestal een paar jaar voordat het betaalbaar wordt voor de normale consument. Door deze Game Café op te richten kunnen wij via sponsors jullie nu al kennis laten maken met deze ontwikkelingen.

Maar uiteraard bepaal jij waar wij de focus op zullen leggen; door middel van de enquête in te vullen!

 

Enquête:
Op onze Facebookpagina "Game café Westervoort" hebben we een link naar de enquête en als je daarop zit like ons of klik hieronder!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKVhsZiT8_2Z4npqv7JKbCjtiUviJvzbs5iUqpg5IVSiZldA/viewform

 

Broeder en zusterschap 
Meeste gamers zitten vaak alleen thuis te gamen, soms is het lastig om contact te maken met andere mensen die ook graag gamen in je omgeving of daar buiten. Dit gebeurt veel online, want online is het gemakkelijker om iemand te vinden die de zelfde game-interesse heeft. Een ongewenst gevolg kan echter zijn dat je je daarmee isoleert van je directe leefomgeving en daar hopen wij verandering in te brengen. Misschien ontmoet je op het Game Café wel een nieuwe vriend of vriend of in het mooiste geval een partner die jouw interesse met gaming ook deelt.

 


       

Game Café Westervoort online! 

Join ons op Discord: Link hier onder

 

https://discord.gg/tDkEbyt

 


 

Game Café Westervoort in 3D.

Voorproefje!

 

 

 

 

 


 

Binnenkort meer informatie! 

Voor vragen kun je terecht bij Creon,

of mail naar gamecafewestervoort@gmail.com