• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Het laatste nieuws

Stem bij ons! Woensdag 21 maart Gemeenteraadsverkiezing 2018

Speciaal voor jullie jongeren zijn wij dit jaar een stembureau! Op woensdag 21 maart is het zo ver dan zijn we geopend van 07.30 tot 21.00 uur. Aangezien veel 18 plussers nog niet zo goed weten wat ze willen stemmen hebben we hieronder voor jullie de linkjes gezet me... Lees meer »

Wat is Creon?

Veel mensen kennen Creon wel van naam, maar ze weten niet precies wat we nou allemaal doen. Daarom hebben we een leuke lipdub bedacht, waarbij je gelijk een goed beeld van ons krijgt! Dit is Creon! Lipdub jongerenwerk Creon 2016 from De Beeldbuis on Vimeo. Lees meer »

Landelijke Opschoondag 2018!

Ook wij met Creon zijn druk bezig met het zorgen van een schonere omgeving. Elk jaar hebben we verschillende activiteiten waarbij we met jongeren en kinderen zorgen voor een schonere omgeving en krijgen ze daarbij kennis over vuil en het milieu. Lees meer »

Weerbaarheidstraining

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert een weerbaarheidstraining voor jongens en meiden uit groep 5 t/m 7 en 8 apart. Lees meer »