• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Het laatste nieuws

Vrijwilligers gezocht voor de Kindervakantieweek!

Goed nieuws! We hebben dit jaar meer inschrijvingen voor de kindervakantieweek dan vorig jaar en nog steeds krijgen we veel vragen of inschrijven nog mogelijk is. Omdat we dit jaar voor het eerst de inschrijving al vlak na de zomervakantie hebben laten sluiten, geven... Lees meer »

Wat is Creon?

Veel mensen kennen Creon wel van naam, maar ze weten niet precies wat we nou allemaal doen. Daarom hebben we een leuke lipdub bedacht, waarbij je gelijk een goed beeld van ons krijgt! Dit is Creon! Lipdub jongerenwerk Creon 2016 from De Beeldbuis on Vimeo. Lees meer »

Kidzparty Recycle levert 350 zakken plastic op!

Westervoort – Afgelopen vrijdag is er bij jongerencentrum Creon een Kidzparty recycle geweest. De kinderen hadden de opdracht om zoveel mogelijk plastic flesjes te verzamelen die ze op straat en in het park tegenkwamen. I Lees meer »

Weerbaarheidstraining

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert een weerbaarheidstraining voor jongens en meiden uit groep 5 t/m 7 en 8 apart. Het Lees meer »