• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Jongerenwerkster Odette Haagsman genomineerd voor klASSe-Award

De klASSe-Award is een prijs voor personen, instellingen en bedrijven die zich in dit jaar op een autisme vriendelijke manier hebben ingezet voor mens(en) met autisme. De prijs is een initiatief van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG).

Jongerenwerkster Odette Haagsman van jongerencentrum Creon is een van de genomineerden. Sinds vorig jaar biedt zij, in samenwerking met stagiaires van het leerbedrijf, ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme onder de naam Cre-aut. Dit is een gelegenheidsavond om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen welke gericht zijn op jongeren met autisme. Het vindt plaats op de eerste vrijdagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur in jongerencentrum Creon in Westervoort.

 

Er zijn twee jongerengroepen: Een voor de van leeftijd 9 t/m 13 jaar en de andere 14 t/m 18 jaar. Allebei de groepen komen om dezelfde tijd, maar hebben apart van elkaar een activiteit hebben.

Deze nominatie is beoordeeld door een jury. De uitreiking van de klASSe Award vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2017, tijdens de provinciale contactpersonendag van het SAG in Doetinchem.

Naar het overzicht