• Volg ons op Facebook
 • Volg ons op Facebook
 • Volg ons op Instagram

Leerbedrijf

Ook Creon werkt samen met stagiaires van Leerbedrijf Kulturhus Westervoort!

 

Het Leerbedrijf is net als Creon onderdeel van Stichting Kulturhus Westervoort en werkt vanuit Creon en De Nieuwhof. Het Leerbedrijf heeft een samenwerkingsverband met het Rijn IJssel college en verschillende projecten in Westervoort waar we mee samenwerken. Denk hierbij aan de Avond4daagse, Nationale Sportweek, projecten voor kinderen, jongeren, ouderen, mensen met een beperking etc.

Door de samenwerking met het Rijn IJssel college zijn wij in staat om studenten van diverse opleidingen en niveaus een praktijkgerichte leerplek te bieden en te voldoen aan de behoeften van de inwoners van de gemeente Westervoort.Wat het Leerbedrijf o.a. doet:

 • Activiteiten: Cursussen, sport- en spelactiviteiten, culturele activiteiten.
 • Evenementen: (meehelpen met) buurtfeesten, Avond4daagse, open dagen, muziek evenementen.
 • Projecten: Ondersteunen van mensen en organisaties, bijvoorbeeld bij praktische hulpvragen, activiteiten of evenementen.
 • Contact met bewoners: Organiseren van (buurt)bijeenkomsten of participeren tijdens (buurt)bijeenkomsten.
 • Onderzoek en advies: Enquêtes, veiligheid, duurzaamheid, leefbaarheid.

  Door aansluiting te vinden bij organisaties, bewoners en het welzijn in Westervoort, zorgen we dat alle doelgroepen, verspreid over heel Westervoort, met elkaar in aanraking komen zodat Westervoort leefbaar wordt en blijft voor alle bewoners!   Binnen het Leerbedrijf zorgen wij voor de ontwikkeling van de studenten door verschillende opleidingen en culturen binnen het Leerbedrijf te verbinden om zo van elkaar te kunnen leren. Op deze manier ontwikkelen alle studenten zich tijdens hun stageperiode bij Leerbedrijf Kulturhus Westervoort op meerdere vlakken. Het Leerbedrijf biedt studenten diverse stageplekken en opdrachten binnen Westervoort, een werkplek binnen Creon of De Nieuwhof, ondersteuning en begeleiding.

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of stage lopen binnen ons Leerbedrijf? Stuur een e-mail naar Denny Elfring: denny@kulturhuswestervoort.nl of bel 06-23171908.