• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Over ons

Jongerencentrum Creon is onderdeel van Stichting Kulturhus Westervoort (SKW).

Het doel van de stichting is een bijdrage te leveren aan het sociale en maatschappelijke leven in Westervoort door het initiëren en/of faciliteren van activiteiten en organisaties die de sociaalmaatschappelijke structuur (verder) versterken. Deze organisaties bewegen zich op het vlak van cultuur, educatie, maatschappelijke dienstverlening, sport, welzijn en zorg.


De Stichting tracht haar doelen te bereiken door het organiseren van eigen activiteiten en aanvullende diensten, en het coördineren van de programmering. Daarnaast ook door het zelfstandig exploiteren en beschikbaar stellen van voorzieningen en faciliteiten als de fysieke locaties van de Nieuwhof en Creon. 

 

Het maken en publiceren van foto’s

Tijdens activiteiten georganiseerd door of uit naam van Stichting Kulturhus Westervoort (SKW) in, bij of uit naam van SKW, Jongerencentrum Creon, Club4Kidz, Kulturhus de Nieuwhof, Beweegteam Westervoort kunnen foto’s worden gemaakt. Het is toegestaan om voor journalistieke doeleinden foto’s te maken en te publiceren als verslaglegging van activiteiten. Foto’s van activiteiten worden voor journalistieke doeleinden gepubliceerd op de websites, social media platforms (waaronder Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat), in promotiemateriaal (waaronder nieuwsbrieven, flyers, folders, posters, banners, aankondigingen en persberichten) en in de jaarverslagen van Stichting Kulturhus Westervoort.

 

Binnen Creon werken wij aan het welzijn van de jongeren uit Westervoort.

Dit gebeurt vanuit onze vier onderdelen: