• Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Instagram

Sport projecten

Creon Candea Cup

Sportiefste klas van Duiven en Westervoort / CreonCandeaCup Ook dit jaar is de CreonCandeaCup er weer om te bepalen wie de sportiefste klas is van Duiven en Westervoort. Wat is de CreonCandeaCup? Er worden verschillende schooltoernooien georganiseerd om te bepalen wi... Lees meer »

Schoolsporttoernooi

Wil je weten wanneer het volgende schoolsportoernooi van de CreonCandeaCup is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Woensdag 15 maart is er alweer voor de 3e keer in Westervoort het Smashbaltoernooi! Voor alle groepen 5 t/m 8. Lees meer »

Speciale sport activiteiten

Bijna iedere maand zijn er speciale sportactiviteiten in samenwerking scholen, sportverenigingen en/of wijkraden. Op de basisscholen worden folders uitgedeelt met meer informatie hier over. Wat? DatumGroepBeat the Parents2 april1 t/m 8Koningsspelen21 april5 t/m 8JOGG... Lees meer »

Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds! Wij vinden dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Samen met het Jeugdsportfonds zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die willen sporten, maar waarvoor de financiële middelen ontbreken, lid worden van een sportvereniging. Lees meer »